go to content

Menu

TALVITAPAHTUMA

Koronaviruspandemian seurauksena emme järjestä tänä vuonna 2022 porokisoja.

Panuman poroajot 40 vuotta -juhlakisat ja koko perheen talvitapahtuma on peruttu

Panumajärven jäällä on kisailtu lähes yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuoden ajan.  Suomessa yhtä pitkät yhtäjäksoiset kisaperinteet ovat vain Inarin porokuninkuusajoilla ja Kultakelloajoilla. Panuman porokisoissa on perinteisesti pääpalkintona aito kultaharkko, jonka saa kisojen nopein ajokas.

Monipuolisen ohjelmansa ansiosta Panuman poroajot on odotettu koko perheen talvitapahtuma, jota tullaan seuraamaan lähiseudun lisäksi Oulusta ja etempääkin.   

Panuman poroajot on yleisöystävällinen koko perheen talvitapahtuma, jossa on paljon tekemistä kaikenikäisille. Lapsille järjestetään monenlaista maksutonta ohjelmaa ja heillä riittää järvellä puuhaa koko päiväksi.

Näissä muuttuneissa olosuhteissa olemme harkinneet Panuman 40-vuotisjuhlaporoajojen järjestämistä tarkkaan ja vastuullisena järjestäjänä joudumme valitettavasti  perumaan tapahtuman tältäkin vuodelta. Haluamme toimia viranomaisten linjauksen mukaisesti, vaikka kisojen peruminen tuntuu ikävältä.

Panuman poroajojen ainutlaatuinen ja pitkä historia ansaitsee iloiset juhlakisat, joissa on mukana mahdollisimman paljon yleisöä nauttimassa kisatunnelmasta, hyvästä seurasta ja mukavasta toiminnasta. Tänä vuonna sellaisen tapahtuman järjestämiseen ei olisi ollut mahdollisuutta. Olemme harmissamme tilanteesta, mutta nyt käännämme katseet eteenpäin.

Järjestämme 40-vuotisjuhlaporokisat ja talvitapahtuman sitten kun se turvallisesti on mahdollista ja tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn kaikille katsojille. Olette lämpimästi tervetulleita silloin mukaan!

 

Ajankohtaista koronaviruksesta >>